Voor anderhalve joet zit je goed!

Lezen is leuk, en lezen over bier helemaal. Daarom doet Bieraficionado je dit niet te missen aanbod: voor vijftien euro mijn eerste boek Dit is een boek over bier gesigneerd en inclusief verzending! En als je hem zelf al hebt, dan is dit toch een prima cadeautje. Ik denk aan Sinterklaas, ik denk aan Kerst, ik denk aan een verjaardag, ik denk aan moederdag, ik denk aan vaderdag, ik denk aan elke dag.

Nog even de wervende tekst? Komt ie: Leer op een leuke manier de verschillende soorten bier kennen! Tientallen bierstijlen helder en onderhoudend uitgelegd met infographics, pakkende tekst en dorstopwekkende voorbeeldbieren. En nog veel meer! Prachtig vormgegeven, vlot geschreven.

Dit is een boek over bier is het ideale introductieboek voor hen die meer over bier willen weten, maar niet weten waar te beginnen. Laagdrempelig en smaakvol, tjokvol nuttige informatie en toch licht verteerbaar. Staar nooit meer met de mond vol tanden naar het bierbord in de bar of het bierschap in de supermarkt. 180 pagina’s schoon aan de haak, in full colour. Eerst even inkijken? Kan. Klik hier.

Bestellen doe je zo:

  • Maak €15 per boek over op bankrekening NL24INGB0005575924 t.n.v. R.B. van der Laan, o.v.v. “Dit is een boek over bier”.
  • Vermeld het adres waar het naar toe mag worden gestuurd. Of eventueel meerdere adressen als je meerdere boeken bestelt. Verzenden is inclusief binnen Nederland; stuur me voor het buitenland even een bericht.
  • Signeren is standaard. Als je wil dat ik er nog iets meer in zet (bijvoorbeeld de naam van de ontvanger), of er juist vanaf blijf, stuur me een bericht.
  • Na ontvangst wordt het boek direct verstuurd. Ik verzend dagelijks.

Je mag het ook komen ophalen in Krommenie. Dan is de prijs €10 per boek. Stuur me een bericht en dan komt het allemaal goed.

Wil je bij het boek ook wat geven om te drinken? Goed idee. Deze in het boek genoemde bieren zijn over het algemeen goed verkrijgbaar bij speciaalzaak of supermarkt: Oedipus Mannenliefde, Dupont Saison, ’t IJ Struis, Uiltje Bird of Prey, Brewdog Elvis Juice, Hertog Jan Grand Prestige, St. Bernardus Abt 12, Kompaan Bloedbroeder, Anchor Porter, Pilsner Urquell, Fuller’s ESB, De Ranke XX Bitter, Duvel Tripel Hop, Gulden Draak, Tripel Karmeliet, Gouden Carolus Tripel, De Molen Hel & Verdoemenis, Boulevard Tank 7, Weihenstephan Hefe Weissbier, Maisel’s Weisse, Paulaner Dunkel, Rodenbach Grand Cru, Duchesse de Bourgogne, en de bieren van Westmalle, La Trappe, Chimay, Rochefort. Natuurlijk staan er nog veel meer bieren in, maar de verkrijgbaarheid daarvan kan variëren.


Als je graag verder leest dan kan ik zonder omhaal m’n tweede boek aanraden. Opwaaiend Schuim. Verhalen van een bierdrinker. Tientallen verhalen over bezoeken aan bijzondere bierplekken. Is het een reisboek? Is het een bierboek? Het is allebei! Met negen Top-10’s op de koop toe. Lees hier meer. Te koop in de webshop van Bier! Magazine, je lokale boekhandel of bol.com.

Birdy Publishing
192 pagina’s
ISBN: 9789491052071

Reacties zijn gesloten.